Financial Markets in de US. Laatste Headlines en Indices

Op deze pagina ziet u de belangrijkste US-markets indices en het belangrijkste financiële nieuws vanuit de VS. Een must om hier elke morgen even het overzicht en het nieuws te bekijken. Ook als de beursen 'smiddags in de VS openen ziet u hier het meest recente financiële nieuws. U bent ten alle tijden op de hoogte van hoe de markt er in de VS aan toe is.

De onderste grafiek in de linker kolom ziet u de VIX-index. Deze index is het tickersymbool van de Chicago Board Options Exchange Volatily Index en geeft de verwachte volatiliteit van de markt op 30 dagen weer. Men berekent de index uit calls en puts. De VIX-index geeft aan hoeveel angst er wereldwijd onder de beleggers heerst. Een stijgende VIX-index (>30) duidt op toenemende angst, bij een dalende index is men minder gestressed. Een VIX-index beneden de 20 duidt op een lage volatiliteit en dus weinig angst.


S&P500
Dow Jones Industrial Average Index
Dow Jones Transportation Average Index
Dow Jones Composite Average Index
NASDAQ
Russel2000
NYSE COMPOSITE INDEX
13-weeks Treasury Bill
10-YEARS TREASURY NOTE
30-YEAR TREASURY BOND
PHLX SEMICONDUCTOR SECTOR INDEX
CBOE VOLATILITY INDEX“Hoe bouw ik een vermogen op?”.

Onderstaande e-book (met de gratis bonussen) heeft mij geleerd hoe ik een vermogen kan opbouwen naast mijn gewone werk. En met succes. Ik kan iedereen die streeft naar financiële onafhankelijkheid deze e-books aanraden.

advertentie